NİĞDE / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 9. 10. ve 11. sınıflardaki açık olan kontenjan için yapmış olduğumuz  3. Yetenek Sınavı sonuçları aşağıya link olarak atılmıştır. Listenin sonunda açıklamalar kısmında,kazanan adaylarımızın karşısında  'BAŞARILI'  ibaresi yazmaktadır. Kayıt hakkı kazanan adaylarımız 26 Ekim 2023 Perşembe günü (Yarın mesai saatleri içerisinde 17:00 a kadar)  velileri tarafından E-devlet üzerinden veya  şu an kayıtlı oldukları okullarına velisi ile birlikte giderek  okulumuz için nakil dilekçesi verip başvuruda bulunacaklardır. Başarılı olan öğrencilerimizin nakilleri 27 Ekim 2023 Cuma günü  gerçekleşecek ve aynı tarihte kesin kayıt için velisi ile birlikte aşağıda istenilen evrakları tamamlayarak okulumuza geleceklerdir.

KAZANAN ADAYLARIMIZI TEBRİK EDERİZ!!!

Ekm

Randevu bilgileri aşağıdaki gibidir..

EKİM DÖNEMİ 3.YETENEK SINAVI DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için Yetenek sınavı ile diğer liselerde okuyan  9. , 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine  23-25 Ekim 2023 tarihleri arasında okulumuzda  3.yetenek sınavı yapılacaktır. Başvuru için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir. Başvurular  16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evraklarla birlikte şahsen okul idaresine yapılacaktır. Posta yoluyla  başvurular kabul edilmeyecektir. Kontenjanımız 9.sınıflarda 6 kişi,10.sınıflarda  8 kişi ve 11. sınıflarda 15 kişidir. Yetenek sınavı takvimi aşağıda verilmiştir. Tüm adaylara başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 9. 10. ve 11. sınıflardaki açık olan kontenjan için yapmış olduğumuz  2. Yetenek Sınavı sonuçları aşağıya link olarak atılmıştır. Listenin sonunda açıklamalar kısmında,kazanan adaylarımızın karşısında  'BAŞARILI'  ibaresi yazmaktadır. Kayıt hakkı kazanan adaylarımız 28 Eylül 2023 (Yarın mesai saatleri içerisinde 17:00 a kadar) tarihinde velileri tarafından E-devlet üzerinden veya  şu an kayıtlı oldukları okullarına velisi ile birlikte giderek  okulumuz için nakil dilekçesi verip başvuruda bulunacaklardır. Başarılı olan öğrencilerimizin nakilleri 29 Eylül 2023 Cuma günü  gerçekleşecek ve aynı tarihte kesin kayıt için velisi ile birlikte aşağıda istenilen evrakları tamamlayarak okulumuza geleceklerdir.

9. sınıflarda 4, 10.sınıflar için 7, 11. sınıflarda 14 kişilik boş kontenjanımız kalmıştır.Ekim ayının son haftası boş kontenjanlar için yeniden yetenek sınavı yapılacaktır.

KAZANAN ADAYLARIMIZI TEBRİK EDERİZ!!!

Okul bahçesi , çevresi , boya ve onarım çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız.

Atatürk büstü ve çevresini yenileyip giriş kapımızı letli tabela ile renklendirdik.

Okul çevresinde  görüntü kirliliği oluşturan unsurları ortadan kaldırdık.

Okul binası içerisindeki çalışmalarımız devam etmekte olup hem fiziksel alanda hem de kariyer ve başarı alanlarında istenilen seviyeye ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Şbt

Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi olarak pandemi döneminde okulumuzu yeni yüzüne kavuşturma çalışmalarını büyük bir gayretle yürütmekteyiz.

Z-Kütüphane, Öğretmenler odası, Okul bahçesi  başta olmak üzere bir çok alanda yenileme çalışmalarımız devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzda Z-Kütüphane, estetik ve ergonomik olarak tasarlanmış  internete bağlı bilgisayarlar ile zenginleştirilmiş olup Öğrenci,Öğretmen ve bilgiye ulaşmak isteyen herkesin hizmetine sunulmuştur.

Z-Kütüphane nedir?

Z-Kütüphane, estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme ve öğrenme etkinliklerine imkân veren sosyal etkinlik alanıdır.

Z-Kütüphanelerde hangi etkinlikler yapılabilir?

Z-Kütüphanelerde okuma kültürü oluşturmak amacıyla yazar söyleşileri, kitap karakter günleri, kitap kapağı tasarımları, resim sergileri, bilgi okuryazarlığı çalışmaları, kitap tanıtım etkinlikleri, imza günleri, kitap ve okuma kulübü çalışmaları, okuma saatleri, dergi ve gazete çalışmaları gibi kültürel ve sanatsal her türlü etkinlik yapılabilir.