NİĞDE / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi

15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi

Adres
KOYUNLU KÖYÜ BAHÇELİEVLEROSB MEVKİİ BİRKO CAD. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SPOR LİSESİ SİTESİ OKUL BLOK NO 278A MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı; milli, manevi değerlere sahip; kendine güvenen; sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş; Türk sporunu, Türk sporcusuna yakışır biçimde, ulusal ve uluslararası tüm etkinliklerde en iyi şekilde temsil edecek; Türk toplumunun geleceğinin güvencesi olacak bireylerin yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, araştıran, sorgulayan, etik ve kültürel değerlere sahip; spor disiplini ve centilmenliğini benimseyerek her türlü sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaya, katıldığı etkinliklerde başarılı olmaya istekli, kararlı ve azimli; geleceğe örnek olacak, sağlıklı sporcu nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüz
08.30-15.40
Şehir içi Otobüsleri
Okul Servisi
BAHÇELİEVLER MAH BİRKO SOK. NO:278 KOYUNLU/NİĞDE
İl Merkezine 7 km.
65 farklı Branşta Okul sporlarına katılım sağlanmıştır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz olarak 2020/2021 Eğitim Öğretim yılı içerisinde KOVİD-19 önlemlerine ilişkin, çocuklarımızda ve gençlerde duyarlılık oluşturmak ve farkındalığı arttırmak amacıyla Gençler yeni Sloganını arıyor başlığı altında Türkiye geneli Ödüllü Slogan yarışması düzenlenmiştir.